Gode Ideer Og Tips Om Web-Design

Du Kan Få Gode Ideer Og Tips Om Web-Design I Den Følgende Artikel

Ansættelse af en website designer, der kan være dyrt. Hvis du er lige er startet ud med en online-forretning, er at designe din hjemmeside selv, kan resultere i store besparelser. Men det er aldrig en god idé at sjuske, når det kommer til dette aspekt af din virksomhed. Hvis du gennemføre følgende råd, det vil ikke vare længe, før du kan designe en meget professionel hjemmeside. Det er altid godt at tilføje et favicon til dit website. Den favicon er et 16×16 billedfil i den .Ico-format. Dette billede er et, som du kan se ved siden af URL-baren, ud for titlen på den side, på en åben fane, og er også synlig på din fanen bogmærker, hvis du vælger at bogmærke en side.

SEO værktøjer er vigtige når du designer din hjemmeside.

marketing-man-person-communication

Den favicon vil hjælpe brugerne med hurtigt at genkende din side i deres browser uden at læse en tekst eller direkte visning på siden. Må ikke forsømme cascading style sheets. Ved hjælp af en style sheet gør det nemt at give alle sider på dit websted, det samme udseende og fornemmelse. Det er også reducerer filstørrelsen på dine sider, som den CSS-fil kan tilgås når du er på serveren og derefter fra brugerens lokale cache derefter. Sørg for, at din tekst og baggrund har den rette kontrast. Der er beviser for, at hvid tekst på en sort baggrund, der er lettest for de fleste mennesker til at læse, men andre farver er fine, så længe de er læsbare.

Også huske på, at mennesker med synshandicap kan ikke være i stand til at læse din hjemmeside, hvis den kontrast, der er fattige. Check for at se, om dit websted i overensstemmelse med forskellige kontrast standarder, ved hjælp af værktøj ved http://snook.ca/technical/colour_contrast/colour.html . Du ønsker at holde hjemmesiden sidestørrelse minimal. Mange brugere har en langsom forbindelse, og når en side tager for lang tid, vil de hurtigt tab af interesse. Du ikke har brug for besøgende, der har sider, der hænger, hver gang de indlæses, fordi de kan bare forlade dit websted og ikke vende tilbage. Hold dine sider til en rimelig længde.

Søgeordsanalyse er vigtig i markedsføringen af dit website.

xocolatatelier

Tilføj indhold gennem nye sider på dit website, i stedet for at krydse det videre til udgangen af en hjemmeside. For de fleste læsere er tilbageholdende med til at holde gang på en side, der ser ud til at rulle på for evigt. Hvis du skal have en masse indhold på den ene side indeholde hyperlinks på toppen og i afsnit, som i hele den side. Dette giver brugerne mulighed for at navigere gennem de tilgængelige indhold uden overdreven rulle. For at hjælpe din web-sider indlæses hurtigt, bør du komprimere alle billederne på hjemmesiden siden. Hvis du har billeder, der er komprimeret så siderne vil loade meget hurtigere.

Intet er mere frustrerende at seere end at vente på en 250k grafisk for at indlæse, når det burde egentlig kun være 20k. Uanset hvem din målgruppe, kan være, loading tid burde være under ti sekunder. Korrekt designet sites burde poppe op i browsere næsten med det samme. De fleste online-brugere higer efter øjeblikkelig tilfredsstillelse, så din succes beror på at levere det. En ting du altid bør tage i betragtning, når du tænker på web-design, den nyeste teknologi, der er ude i dag. Som teknologi forskud, er web, så vær sikker på du er altid up to date med, hvad der er at ændre, således at du er så meget mere forståelse af, hvordan nettet fungerer.

Brug ALT-tags til din hjemmeside

Brug ALT-tags til din hjemmeside. Disse tags gør det let for personer med handicap-grafik og tilbyder beskrivelser for dem, der er nedsat visuelt og gøre brug af oversættelse værktøjer til billeder. Hvis billederne er links, din ALT-tags kan hjælpe dig med at beskrive linket ‘ s adfærd, også. De kan også læses af søgemaskinespiders at øge dit websteds placering. Meta tags er nøglen til dit websted, hvis du ønsker at tiltrække folk til dit websted for korte og lange perioder. Sørg for at medtage dem. Ved hjælp af relevante meta-tags på hver side af dit websted vil hjælpe søgemaskinerne med at kategorisere den side, og vise det til folk, der ønsker at vide om din sides emne.

Hvis du har dårligt gennemtænkt meta tags, der er ingen overvejelser om, hvad dit sites indhold, du ikke vil være at få mange besøgende. Test din hjemmeside på alle de forskellige web-browsere. Hver browser ser websteder lidt anderledes, da disse kan påvirke brugerens oplevelse. Der er en masse måder, du kan bestemme, hvilke browsere der er mest populære på det aktuelle tidspunkt. Check din hjemmeside på hver eneste en af disse browsere, og glem ikke, mobile web-browsere, der er blevet populære. Når du opsætter din hjemmeside, det er fint at tage et kig på de funktioner og designs, som andre mennesker bruger, men du bør hænge på din egen kreativitet.

The world of

din kreative vision

Sætte din kreative vision til handling, mens overbrusning i fantastiske funktioner og design-elementer fra andre websider. Efter dette råd hjælpe dig til at blive en dygtig webdesigner. Sørg for, at den computer, du bruger, er avanceret nok til at køre programmer som Photoshop og Dreamweaver. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at investere penge i at købe programmer som disse og derefter indse, at du computer ikke kan køre dem, kan det spare dig for en hovedpine og tid, ved at tjekke op på dette. Må ikke betale for litteratur, hvis du ønsker at lære at opbygge en hjemmeside.

Du ved aldrig vide, om det er en god investering. Der er mange præcise bøger og blade derude fuld af nyttige oplysninger. Denne information kan findes for noget online. De fleste er gratis, tilbyder de samme oplysninger som, hvad der er fundet i bøger. Nøglen til at lykkes med web-design, er at finde ud af så meget som muligt fra mange mennesker. Dette vil øge din mangfoldighed i mange områder af design og giver dig mulighed for at håndtere design projekter for næsten alle.

Sørg for, at reklamer på dit websted ikke er urimeligt stor. Du ønsker at gøre folk føler sig trygge, når de kommer til dit websted, ikke det modsatte. Ved at holde din hjemmeside gratis annonce, rod, den vil se mere professionel ud. Besøgende vil være mere tilbøjelige til at komme tilbage. Turen fra amatør til web-design ekspert er ikke en kort sti. Der vil være mange fejl undervejs. Men, ved hjælp af de tips ovenfor, vil hjælpe dig med at komme op med et design, der vil gøre kunderne ønsker at holde kommer tilbage.

Husk din webside kommer ingen vegne uden linkbuilding.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s